Tresor SUV е проект на компаниите Armortech и Atelier Valdeig за луксозен всъдеход, базиран на Audi Q7. Името му идва от френската дума за съкровище, като машината е взела доста заемки по дизайна от Bentley и Rolls-Royce. Моделът ще се предлага в няколко колесни бази, а по желание на клиентите ще се изработват и бронирани варианти.

Докато екстериорът не може да грабне окото с нещо уникално и различно, екстериорът е елегантно организиран с висококачествени компоненти от, както заявяват създателите на Tresor SUV, “престижен британски автопроизводител”. Или казано в прав текст – Bentley. Така, в кабината изобилства от качествена кожа, дървени и металически акценти. Клиентите ще могат да поръчат една камара модерни технологии и конфигуриране на интериора по персонален начин.

Гамата двигатели за Tresor SUV ще е разнообразна поне колкото при Audi Q7. Най-мощен агрегат за новия всъдеход ще е V12 TDI на инголщадската марка с 500 к.с. и 1000 Нм. За останалите агрегати ще се предлага и допълнително тунинговане.

Comments are closed.