Интересно

Бош ще покаже многобройни иновации на Automechanika 2012

На изложението Automechanika 2012 (от 11 до 16 септември) във Франкфурт на Майн Бош ще се представи за първи път в Палата 9 с изцяло нова панаирна концепция. Значително разширената площ ще предостави достатъчно пространство за всички продукти, предлагани от направление „Автомобилно оборудване“ на компанията. Водещият доставчик в областта на автомобилното оборудване и автосервизите ще демонстрира богата палитра от резервни части, диагностична и автосервизна техника, сервизни услуги и автосервизни концепции.

На панаирния щанд ще бъде представено цялото ноу-хау на Bosch – от диагностиката, поддръжката и ремонта до онлайн обслужването. Това може да бъде видяно на живо в четири “автосервиза” и демонстрирано върху автомобили, подбрани според типа задвижване и темата, върху която се акцентира. Два от сервизите ще предложат всичко за класическите бензинови и дизелови системи. В третия фокусът ще падне върху новите алтернативни задвижвания – хибриди и електромобили, а в четвъртия ще бъде поставен акцент върху продуктовата гама на Bosch за товарни автомобили.
Своят дебют ще направи и новият сервизен софтуер на Bosch – ESI[tronic] live. Чрез това онлайн разширение потребителят ще бъде насочван бързо и удобно през ремонтните процеси – от диагностиката до интегрираната поръчка на необходимите резервни части.
На Automechanika 2012 в детайли ще бъдат показани и два напълно оборудвани сервиза Bosch Car Service и Auto Crew, които ще демонстрират изискванията на компанията към потенциалните си сервизни партньори.

За първи път на Automechanika 2012 една до друга ще бъдат представени марките на Bosch както за търговската мрежа, така и за автосервизите. Beissbarth, която е добре известна, ще покаже комбинация от спирачен стенд и уред за диагностика на управляващи блокове. Специалистът по сервизиране на гуми Sicam ще демонстрира пълната си програма, включително нови машини за баланс и монтаж на гуми, HC Cargo ще предложи богато портфолио от резервни части и принадлежности за автомобилни електросистеми.

Comments are closed.