Създаден за да отбележи Годината на Змията според китайския календар, Dartz Black Snake ще се отправи към Китай, като първия неброниран модел на компанията. Машината ще бъде базирана на Mercedes GL63 AMG.

В типичния за Dartz стил, новият всъдеход има външен дизайн който направо крещи за внимание.След като ви писне да гледате златните акценти и инкрустираните с диаманти орнаменти по капака и в салона, ще ви е интересно да разберете, че Dartz Black Snake е с алуминиево купе, което е създадено по същата технология, по която е правена и бронираната лимузина на Йосиф Сталин.

Кабината е вдъхновена от S-клас, като изобилства от скъпарски акценти като рядко дърво, кожа от акула, премиум аудио Bang & Olufsen и т.н. Клиентите ще могат да избират няколко варианта на екзотична кожа за интериора – от змия, крокодил, щраус и разбира се, пенис на кит.

За задвижването на Dartz Black Snake се грижи познатия 5,5-литров V8 с над 550 к.с. и 760 Нм, който предава тяга на четирите колела с помощта на 7-степенна автоматична трансмисия. И ако цената от 1 милион долара за луксозния грозник  ви се струва малко височка, имайте предвид, че в нея влиза и безплатна месечна доставка на 56 г рядък хайвер в продължение на две години…

Comments are closed.