dacia_duster_renault_dc_designDacia Duster превзе и индийския пазар, където се продава с емблемата на Renault. Съвсем логично, бестселърът стана обект на внимание на местни тунинг специалисти, които изпробват върху него какви ли не модификации.

Такъв е и случаят с компанията DC Design, която стана популярна и отвъд границите на Индия. Тяхната програма за Dacia Duster / Renault Duster на стойност около 5000 евро предлага за френско-румънския SUV доста промени както отвън, така и отвътре (най-вече).

Външният вид на тунингования от DC Design Dacia Duster предлага стилна матова черна боя за купето, нови LED и халогенни светлини, полирани стъпенки и нови лети джанти. Още по-сериозно е преобразяването на интериора, където всъдеходът е превърнат в истинска луксозна лимузина. Качествена кожа, имитация на дърво и сериозна информационно-развлекателна система са основните акценти на салона. Централната конзола е продължена към новите индивидуални задни седалки, които имат 6 степени на настройка, като лявата може да бъде направена на удобно легло, заедно с предната седалка от същата страна (в Индия се кара с десен волан).

Допада ли ви луксозният Duster? Вижте снимките:

Comments are closed.