АВТО 4x4 / премиери

Land Rover Defender с множество промени за 2013 година (галерия)

Скоро след новостите около Range Rover и Freelander, дойде ред и на обновения Land Rover Defender. Иконичният оф-роудър вече е готов да отговори на очакванията на клиенти, които търсят високи нива на оборудване и технически характеристики. Автомобилът се предлага с три допълнителни опции за нива на оборудване и два нови основни цвята на купето – Barolo Black (черен металик) и Havana (тъмнокафяв металик). Иконата на британското автомобилостроене разполага и с нови премиум седалки както и с усъвършенстванно информационно табло.

Land Rover Defender 2013 e с нов EU5 2.2-литров дизелов двигател с мощност 122 к.с. и въртящ момент от 360 Нм.Агрегатът е свързан с 6-степенна скоростна кутия с бавни предавки. Максималната скорост на всъдехода е 145 км/ч, а ускорението от 0 до 100 км/ч става за 14,7 секунди.

Към богатата палитра на бои за Defender са добавени нови отличителни цветове за избор на контрастиращ покрив на автомобила или пък клиентът може просто да избере един и същ цвят за целия автомобил.

Базовата аудио система за Land Rover Defender вече разполага с единичен CD плейър, USB-вход, Aux-извод и усилвател за 4x50W с опционален аудио ъпгрейд за свързване с Bluetooth устройства с безжичен микрофон. Системата може да бъде разширена също така чрез една опционална, съббуферна система Alpine Hi Line 150W.

Всичко за обновените Defender и Freelander, както и за новия Range Rover ще може да прочетете в септемврийския брой на списание OFF-road.BG!

НОВИТЕ ТЕНИСКИ И СУИТЧЪРИ НА СПИСАНИЕ OFF-ROAD.BG

Comments are closed.