СПИСАНИЕТО

Легендарното британско автомобилно списание evo вече е в България

Легендарното британско автомобилно списание evo от днес (6 октомври 2012) официално стъпва и на българския пазар. В брой 1 ще намерите уникални материали, репортажи, тестове и фотосесии, които ще зарадват почитателите на интересните, бързите и мощни автомобили.

Списание evo е месечно автомобилно издание на Dennis Publishing, Великобритания. Компанията е позната по цял свят със своите издания, част от които са Maxim, The Week, Men’s Fitness, Health and Fitness, Auto Express и Octane. evo е на пазара от 1998 г, като в момента излиза в 13 държави – Великобритания, Италия, Малайзия, ОАЕ, Франция, Хърватска, Словения, Сингапур, Тайланд, Турция, Украйна, Чехия и България.

С девиза“Тръпката от шофирането” – The thrill of driving, evo предлага на своите читатели увлекателни материали, гарнирани с уникални снимки. Най-важните думи са технология, качество, изключителност, обективност и емоция. По оригинален начин, evo ще ви представи най-желаните автомобили – от суперспортни модели до най-достъпните предложения на пазара.

Основни акценти в брой 1 на списание evo:
– Може ли да се кара McLaren MP4-12C из Африка и защо един от най-интересните пътища в света се намира в Мароко. Освен това ще видите пряко сравнение на 12C срещу легендата Ferrari F40, информация за Spyder версията и анализ на бъдещето на суперавтомобилите.
– Ще се запознаете с някои изключителни автомобили – като Volvo S60 Polestar и Dodge Challenger SRT8. У нас имахме възможност да тестваме новата Toyota GT86 и BMW Z4 sDrive35is.
– EVO може да ви бъде съветник и на пазара за автомобили втора ръка – може би сте се насочили към първата си бегачка – вижте коя може да бъде тя?!?
– Гостува ни Mr. 818 – пистовият шампион Румен Дунев в рубриката „Аз и моят автомобил”.
Това са само някои от интересните теми в evo на български, останалите ще откриете сами…

Comments are closed.