АВТО 4x4 / тунинг

Moon Rover Evoque идва от Индия (галерия)

Индийската тунинг компания Big Daddy Customs представи последното си творение Moon Rover Evoque, което, както виждате е базирано на Tata Safari.

Използването на Safari като база може и да не е най-логичният избор за реплика на Range Rover Evoque, но пък индийският всъдеход е сред най-продаваните автомобили в родината си и може да бъде видян на всеки ъгъл.

Най-забележителният аспект в Moon Rover Evoque е предницата, където Big Daddy Customs са добавили нови светлини, решетка и броня, които напълно се вписват в стила на компактния Range Rover. На разположение са LED дневни светлини, и сребриста защита на купето, взета назаем от Evoque Dynamic. Купето е направено с умисъл за раздутите колесни арки, които да поемат по-големите гуми.

Отзад все пак разпознаваме на 100% Tata Safari, тъй като формата на задницата не изглежда толкова разлята, както при Evoque. Все пак са добавени някои елементи, като сребристи детайли, четворен ауспух и LED светлини, които да доближат стила до този на британеца. Moon Rover Evoque е и с тотално променен интериор, “облечен” в червена кожа, за да излъчва известна доза лукс.

Comments are closed.