Интересно / събития

Опитът за рекорд на Герлен Шишри завърши с брутална катастрофа (видео)

guerlain_Chicherit_longest_jump_CrashГерлен Шишри трябваше да опита да постави нов световен рекорд за най-дълъг скок с автомобил миналата неделя. Заради лошо време, уникалният скок на французина с неговото Monster Energy Mini с 1000 конски сили, бе отлаган на два пъти и последно се проведе във вторник следобед. За съжаление, опитът завърши с брутална катастрофа.

Когато Герлен Шишри, все пак застана на рампата, за да подобри постижението на Танър Фауст от 101,19 метра, нещата, както ще видите във видеото, съвсем не се развиха добре. Французинът се засили по платформата, но явно не бе изчислил добре скоростта си и при приземяването автомобилът му се превъртя брутално няколко пъти преди да застане на една страна.

Медицинският екип с линейка пристигна доста бързо на мястото на произшествието и веднага откара Герлен Шишри в болница. Колкото и да звучи невероятно, след масивната катастрофа, нараняванията на Шишри не са особено сериозни и той бе активен във Фейсбук скоро след катастрофата, написвайки на стената си „трябва да остана в болницата цяла нощ за всеки случай, чувствам се ок!“.

Comments are closed.