АВТО 4x4 / оф-роуд оборудване / тунинг

Усилени амортисьори Terrain Tamer TGS: по-добрият избор

Усилени мортисьори с разширено тяло от серията Terrain Tamer TGS предлагат ефективна алтернатива на много стандартни амортисьори и тези със стандартното тънко тяло.

Когато австралийската компания реши да предложи първокласна двутръбна алтернатива на своята успешна гама амортисьори G Series Slimline, единствената възможност беше да се разработи продукт с увеличен вътрешен диаметър на камерата и по-голям бутален прът.

Усилени амортисьори Terrain Tamer TGS

По-големите размери на тялото позволяват увеличен капацитет за масло и газ, което осигурява по-добро охлаждане и намалява негативните последици от удари. Амортисьорите TGS Expanded Body са проектирани за издръжливост извън пътя и комфорт на него.

Дизайнът на разширеното тяло от серията усилени амортисьори TGS включва 20% увеличение на диаметъра на тялото и 25% по-голям диаметър на закаления бутален вал в сравнение с G серията. Това го прави водещ избор за офроуд и тежки приложения. С двойно заварени капаци и висококачествени нитрилови уплътнения, тези амортисьори са още по-здрави за още по-дълъг живот.

С какво амортисьорите Terrain Tamer TGS са по-добри от оригиналните OEM части?

Амортисьорите TGS имат редица подобрения в сравнение с много стандартни амортисьори. Увеличеният капацитет за газ и масло означава подобрено охлаждане, по-добра издръжливост и по-дълъг живот. Много усилени амортисьори TGS имат по-дебели стени на камерата, бутала с по-голям диаметър, повишени втулки и подобрени вътрешни клапани и уплътнения.

Този продукт ще пасне ли директно на моя автомобил?

Да, той е проектиран да бъде директна замяна на серийните ви части.

Има ли опции от Terrain Tamer за различни височини на повдигане за даден автомобил?

Не, Terrain Tamer предлага само една дължина на амортисьора за даден модел превозно средство.

Може ли да се доставят други съвместими части като пружини и ресори?

Да, Terrain Tamer предлага пълна гама оборудване. Попитайте за подробности, ако не виждате частите, от които се нуждаете, на техния уебсайт.

Известна ли е марката Terrain Tamer в световен мащаб?

Да, Terrain Tamer доставя висококачествени части за пътуване в отдалечени райони и използване извън пътя повече от 50 години. Техните части са високо ценени по света и се продават в повече от 100 страни.

Характеристики на усилени амортисьори TGS:
40 мм диаметър на отвора
20 мм хромиран закален вал
60 мм външно тяло
Дизайн с две тръби
Двойно заварени капаци
Многостепенна клапанна система
Нитрилов уплътнител, произведен в Германия
За превозни средства до 2 инча (50 мм) повдигане
3 години / 100 000 км гаранция (лична употреба)
Подходящ за тежки приложения

Пълната гама амортисьори TGS вижте тук: https://www.terraintamer.com/4wd-products/suspension/shock-absorbers/tgs-series-expanded-body

Comments are closed.