СПИСАНИЕТО

Новият брой 135 на списание OFF-road.BG

offroad135Търсете на пазара новия брой 135 на списание OFF-road.BG. В първото ни лятно издание залагаме на доста разнообразна информация от света на 4х4, SUV и оф-роуд машините, като отново ще откриете за всекиго по нещо.

Започваме с тестовете на актуални модели, където успяхме да се срещнем с машини като новия Volkswagen Tiguan, хибридния Mitsubishi Outlander PHEV, Suzuki Vitara S, обновения Ford Ranger, както и с Renault Master 4×4 и новата Xtrack гама на французите.

И още новости на страниците на брой 135 на списание OFF-road.BG – 4х4 звездите от автосалона в Пекин, обновения Volkswagen Amarok, Peugeot 3008 и коравия Mercedes G350d Professional.

Разбира се, за феновете на по-сериозния оф-роуд също сме помислили. Ще може да прочетете за една специална „хот род” Лада Нива, за джипа победител от рали „Дакар” 1983 (също Г-класа), както и за няколко интересни състезания – Варна Офроуд, Croatia Trophy 2016, Greece Rally Raid, Ендуро Гората на страха и Merzouga Rally, която макар и за малко, върна „Дакар” в Африка

За любителите на пътешествия, в новия брой 135 на списание OFF-road.BG сме представили едно епично пътуване до „полюса на студа” със серийни всъдеходи Toyota Land Cruiser.

Приятно четене!

Може да поръчате новия брой 135 на списание OFF-road.BG с безплатна доставка (плащате само коричната цена от 5 лв.) на тел. 02 962 7142 или magazine@offroadbg.net

Comments are closed.