АВТО 4x4 / бизнес

20 години ЕураТек и Skoda в България

ЕураТек, официален вносител на Skoda у нас, отпразнува своя 20-годишен юбилей с бляскаво тържество. През годините компанията реализира на българския пазар над 30 000 нови автомобила Skoda, като направи марката една от най-популярните в бранша. Четири модела от марката от Млада Болеслав са получавали приза „Автомобил на годината на България“ за този период – Octavia, Roomster, Superb и Yeti.

По време на събитието се състоя и националната премиера на новия модел на Skoda – Rapid. Доставеният от музея на марката в Млада Болеслав специално за събитието класически модел със същото име от 1934 г. бe изложен пред Rainbow Plaza. Най-новото попълнение в моделната гама на завода носи новия дизайнерски стил на марката и е вторият модел след Citygo, който следва моделната офанзива на компанията, наложена още миналата година.

Управителят на ЕураТек Иван Тодоров използва повода, за да отличи с благодарствена грамота и юбилеен медал големия рали шампион Димитър Илиев, който за втора поредна година спечели шампионската титла на България с Skoda Fabia Super 2000. ЕураТек е един от спонсорите на отбора на Димитър Илиев.

Официално бе връчен и автомобил на Мис България 2012 – новата Citigo. Габриела Василева бе избрана за Мис България 2012 на живо в ефира на TV7. Събитието уважиха много клиенти и партньори на компанията, както и специални гости от завода.
Източник: www.speed-press.com

Comments are closed.