Pentax / МАГАЗИН

Екстремни фотоапарати Pentax WG-3, WG-3 GPS и WG-10 от OFF-road.BG

pentax_wg-3_wg-10_offroadbgСписание OFF-road.BG представя новите водоустойчиви и удароустойчиви екстремни фотоапарати Pentax WG-3, WG-3 GPS и WG-10. Новата серия продукти на световноизвестния японски производител комбинира уникалните качества на фотокамерите Pentax с екстремна здравина, подходяща за любителите на оф-роуд и аутдор приключения. Сертифицирани по стандарта IP-67, новите фотопарати са подходящи и за феновете на подводните снимки, тъй като без проблем могат да бъдат потапяни на дълбочина до 10 (14) метра във вода.

PENTAX WG-3 / PENTAX WG-3 GPS
pentax_wg-3_gpsВ допълнение към най-доброто представяне по водоустойчивост и удароустойчивост от продуктите на PENTAX, тези нови модели са и с качествен светлосилен варио обектив и двойна система за компенсиране на трептенето, както под вода, така и при полеви условия.
Разработени като клас тежка категория от WG серията устойчиви модели, PENTAX WG-3 и WG-3 GPS предлагат най-добрата в серията водоустойчивост (до 14 метра под водата) и устойчивост на удар (срещу падане от височина от два метра). WG-3 и WG-3 GPS разполагат и с: нова разработка обектив, с голяма стойност на блендата (с максимална бленда от F2.0 в широкоъгълния край) и четирикратно оптично увеличение, висока светлочувствителност, CMOS сензор със задно осветяване, ново поколение енджин за обработка на изображения, за да заснема качествени снимки и видео с ниско ниво на шум (през нощта и в помещения, където обектите са слабо осветени или дори и под водата). Добавянето на такива изключителни характеристики като студоустойчивост до -10 °C, двойна система Shake Reduction, запис на Full HD видео (1920х1080 пиксела) и широкоекранен 3,0-инчов LCD дисплей, превръщат WG-3 и WG-3 GPS в надежден фотоапарат, изпълняващ своите задължения брилянтно и във всевъзможни по сложност полеви ситуации.
Моделът Pentax WG3 GPS разполага и с разширени GPS функции за запис на данни за местоположението и данни за маршрута върху заснетите снимки. Заедно с това и измерване на налягане/височина/дълбочина, дигитален компас и безжична система за зареждане на батерията за улеснение на снимките на открито.
Цена Pentax WG-3 – 619 лв. (цветове – черен, оранжев)
Цена Pentax WG-3 GPS – 689 лв. (цветове – зелен, лилав)

PENTAX WG-10
pentax_wg-10Разработен като ентри модел от WG серията устойчиви модели, PENTAX WG-10 превръща снимането навън или под вода в лесно, забавно и неангажиращо начинание. Въпреки лекото си и компактно тяло, WG-10 предлага невероятни базови характеристики, благодарение на които се справя без затруднение в трудните полеви условия: водоустойчив е – издържа на налягането на 10 метра под водата в продължение да 2 часа без прекъсване; удароустойчив и остава невредим при падане от 1.5 метра височина; Студоустойчив – може да работи без проблеми и при температура –10°C. Освен всичко това разполага и с редица креативни възможности като функцията електронен микроскоп, с която можете да снимате незабележимите неща около вас.
Цветове – червен, черен
Цена – 419 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕР*!

Тези и други продукти Pentax могат да бъдат видени и закупени от редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 0896 833 822, magazine@offroadbg.net

*Безплатната доставка се извършва с Тип Топ Куриер и важи за населени места, в които оперира куриерската фирма. Може да заявите и доставка с друга избрана от вас фирма, но тогава доставката ще е за ваша сметка.
Посочените цени са с ДДС.

Comments are closed.