АВТО 4x4 / ГАЛЕРИИ / премиери

Лимитирана серия Dacia Duster Aventure за приключенци

Dacia Duster Aventure е оригинален поглед върху офроудъра, предлагащ функции като монтиран на покрива ролбар с фарове, навигация Garmin с топографска карта и гумени стелки в интериора, правещи го привлекателен за шофьори, които обичат да се забавляват извън пътя. Лимитираната серия е базирана на версията Ambiance и предлага избор от два цвята – Ледниково бял и Перлено черен – и двата подчертани със специален екстериорен декор и отличителни детайли по тапицерията.

Dacia Duster Aventure предлага монтиран на покрива ролбар с фарове, навигация Garmin, бели елементи в интериора, защитна кора под двигателя, черни маски за стоповете, червени стрелки, маркиращи скобата и топката на теглича. Специални стикери гордо обявяват приключенския дух на автомобила, напомнящи за духа на състезанията, които Duster е печелил. Сред другите щрихи спадат специална радиаторна решетка с гланцирани черни елементи и капаци на страничните огледала, 16-инчови джанти и затъмнени стъкла със защита срещу UV.

Интериорът е със специална тапицерия с бял шев, компас мотив и надпис Duster. Гланцираната черна централна конзола отразява детайлите от екстериора, докато пръстените около въздухоотворите, централната спица на волана и вътрешните дръжки на вратите са в контрастно бяло.

Лимитираната серия Duster Aventure SUV се предлага във версии 4×4 и 4×2. Той е оборудван с полуинтегрирана в арматурното табло Garmin навигация. Този бордови GPS уред е със здрав и водоустойчив дизайн, и използва европейска система от карти на 45 страни с топографска карта, която е подходяща за излизане извън утъпканите пътища. Тази нова лимитирана серия отбелязва фаза две от партньорството, стартирано с Garmin през 2012, следвайки представената на салона в Париж лимитирана версия Garmin.

Dacia Duster Aventure идва с фарове за мъгла и свалящ се ролбар на покрива с монтирани на него фарове, подобряващи видимостта във всякакви условия. Практичните решения в интериора включват лесно почистващи се гумени стелки в пътническото отделение и багажника.

Лимитираната серия Dacia Duster Aventure ще влезе в продажба в България през второто тримесечие на 2013.

Comments are closed.