Международната верига сервизи Premio, собственост на Goodyear, откри нов обект в Бургас. Автоцентърът е шестият и най-големият от веригата в България. Лентата му прерязаха заместник областният управител на Бургас – Атанас Терзиев, Богдан Иванеску, Мениджър продажби на леки гуми за Румъния, България и Молдова и Георги Славчев, собственик на фирмата партньор „БИГС“.

Като част от веригата Premio фирмата вече е официален вносител на марките Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava и Debica. „Бигс“ предлага и марката Kelly, която е ексклузивна за франчайзинг партньорите и може да бъде намерена само в сервизите на Premio. На обща площ от 1500 кв.м в автоцентъра са разположени шоурум, склад с хотел за гуми и монтажно хале с възможност за едновременно обслужване на 8 леки автомобила, както и стенд за товарни автомобили.

Новият обект на веригата Premio разполага с машини за монтаж, демонтаж, баланс и вулканизация, машина за изправяне на джанти, диагностика, смяна на масла, ремонт на спирачна система, ел. услуги и продажба на акумулатори и резервни части.