АВТО 4x4 / премиери

Нова серия Jeep Altitude за Grand Cherokee, Compass и Patriot (галерия)

Jeep Altitude е новата специална серия на американския производител на високопроходими автомобили, която ще обхване моделите Grand Cherokee, Compass и Patriot.

Показаният като концепт по време на автомобилното изложение в Хюстън, Grand Cherokee Altitude е с много шик черен екстериор и лъскава черна решетка. Всъдеходът е също с потъмнени светлини и 20-инчови алуминиеви джанти. Сред опциите в новата модификация са кожен салон с отопление на седалките, яко аудио и системата за сигурност и паркиране ParkSense / Parkview.

По подобен начин е решен и екстериорът на Compass, който може да се похвали и с нови 18-инчови джанти. В купето си заслужават отбелязване подгреваемите седалки, безключовото палене и коженият волан.

При Patriot освен черната окраска, са добавени хромирани елементи на предницата, рейките на покрива и задната броня. Компактният SUV е с нови 17-инчови джанти и също така с отопляеми седалки.

Моделите от серията Jeep Altitude ще са на пазара в САЩ през месец май, все още не се знае дали ще се предлагат и в Европа.

Comments are closed.