Фейслифтът за моделната 2014 година на Renault Koleos бе представен на започналото тези дни международно автомобилно изложение в Буенос Айрес. Всъдеходът е получил освежен екстериорен дизайн, както и минимални промени в интериора.

Първият съвременен SUV на французите не се представи особено блестящо на европейския пазар, включително и на българския. На много места (като Южна Америка, например) продажбите на Renault Koleos вървят доста прилично. Именно затова, френският автопроизводител избра един от най-силните си пазари, за да представи обновената версия на модела.

Renault Koleos запазва солидна част от дизайна на досегашния модел, като е получил нови брони, ревизирана решетка с по-голяма емблема, нови джанти и разширена цветова гама, в която влиза и показаният на снимките цвят Ebony Brown.

Промените в интериора са минималистични, като най-значимо е добавянето на информационно-развлекателната система R-Link. Все още няма официални данни за това, дали двигателната гама е обновена, но от Renault обещават да видим широка гама от способни двигатели. Както и досега, задвижването е по избор на предните колела или 4х4.Важно нововъведение е системата Blind Spot Warning (BSW), предупреждаваща за обекти в мъртвата точка на страничните огледала.

Comments are closed.