АВТО 4x4

Range Rover Evoque е Автомобил на годината 4х4

Range Rover Evoque стана победител в категорията “4х4” на провелия се снощи традиционен конкурс “Автомобил на годината”, организиран от Прес Авто Клуб България. Британският всъдеход надви новото поколение на Chevrolet Captiva.

С приза автомобил на годината при леките коли се окичи Ford Focus, при вановете победата бе за Chevrolet Orlando, а в категория “еко автомобил” бе отличен Lexus CT200h.

По традиция, гласувалите автомобилни журналисти определиха и PR на годината, като наградата отиде при Стефка Узунова от Рено-Нисан България.

По инициатива на Shell България и в сътрудничество с Прес-Авто Клуб България, тази година беше организиран конкурс за Автомобилен Сервиз на годината.

Голямата награда беше присъдена на сервиза на Индустриал Комерс ЕООД (официален вносител на автомобилите Hyundai), но по време на събитието бяха връчени още две отличия- на Митвас за Компактен Многофункционален сервиз и на Владислав Александров (сервиз София Франс Ауто Люлин 2) за Мениджър на автосервиз най-близо до клиентите.

Специални награди бяха връчени на Бул Инс за Застраховател на годината 2012 и на Sogeleas България за Лизингодател на годината 2012.

За първи път тази година конкурсът “Автомобил на годината” се проведе съвместно с Шоуто на шампионите, където най-добрите ни състезатели от всички категории премериха сили пред зала “Армеец”. В самата зала бяха изложени шампионски автомобили и мотоциклети от всички възможни дисциплини, както и легендарни екземпляри като мотоциклета “Балкан” на Димитър Василев и уникалното Renault Alpine на Илия Чубриков.

Comments are closed.