Kia Тrack’ster е изненадата на корейците за автосалона в Чикаго. Концептуалният кросоувър, базиран на модела Soul, явно ни загатва за следващото поколение на модела.

Kia описват модела като “върхово спортно превъплъщение” на Soul. Дизайнът му е дело на Калифорнийското студио на южнокорейския производител и радва окото със спортен и солиден силует. Kia Track’ster е с доста агресивен дизайн, без задни врати, с мощен турбомотор, 19-цолови джанти с гуми Pilot Sport PS2, мехнична скоростна кутия и задвижване на четирите колела.

Предната част е с голям въздушен отвор и светодиодни фарове за мъгла, а радиаторната решетка е в стила на настоящите представители на марката. Отворите в задната част са в унисон със спортната тема и с предницата.

Двуместният кросоувър е с 1,6-литров бензинов двигател с турбо, който развива мощност от 250 к.с.
Интериорът е типично спортен с ергономични седалки, тапицерии от велур в червено, черно и бяло, малък волан и типично оформени уреди.

Все още няма планове за серийно производство на Track’ster, но след премиерата нещата може да бъдат преосмислени и тривратият спортист да допълни гамата на Soul.

Comments are closed.