АВТО 4x4 / ГАЛЕРИИ / премиери

Subaru Exiga Crossover 7 наследява Tribeca

subaru_exiga_crossover_7 (1)На автомобилния пазар в Япония бе лансиран новият Subaru Exiga Crossover 7. Моделът със седем места се явява нещо като наследник на не особено популярния Tribeca, но за разлика от него засега ще се предлага само на родния си пазар.

Subaru Exiga Crossover 7 прилича на уголемена версия на кокилестото комби Outback, но със свой идентичен дизайн, включващ голяма решетка, интересен въздухозаборник, пластмасови предпазни панели в долната част на купето и нови дневни LED светлини. Кросоувърът е също с рейки на покрива, заден спойлер и 17-инчови лети джанти.

Интериорът на Subaru Exiga Crossover 7 не е особено впечатляващ, но все пак кабината е с кожени седалки, черни и металикови акценти. Сред останалите интересни неща са отопляеми предн иседалки, алуминиеви педали и информационно-развлекателна система.

За задвижването на Subaru Exiga Crossover 7 се грижи 2,5-литров 4-цилиндров двигател с мощност 173 к.с. и 235 Нм. Моторът е куплиран с безстепенна CVT трансмисия и задвижване на четирите колела. Цената на Subaru Exiga Crossover 7 започва от около 20 000 евро (2,5 милиона йени).

Comments are closed.