Chevrolet Trax, напълно новият малък SUV модел, ще се присъедини към портфолиото на Chevrolet, и ще направи своя официален световен дебют на Автомобилното изложение в Париж през септември 2012 година.

С пространство за пет пътника и голям багажен обем, Chevrolet Trax ще отговори на нуждите на клиентите от над 140 пазара. Малкият SUV ще бъде на разположение на дилърите на Chevrolet в Европа от пролетта на 2013 година, следвайки представянето на изцяло новия Chevrolet Malibu и очаквания с нетърпение Cruze комби през 2012 година. С новата гама от модели на Chevrolet в Европа, в следващите години се очертават добри възможности за по-нататъшен ръст на марката.

Chevrolet Trax превъплъщава стойностите на SUV моделите, като функционалност и надеждност, в по-малки размери, с помощта на своята излъчващa сила стилистика и широката атлетична стойка. Модерните му форми развиват дизайнерската естетика на Chevrolet, а интериорното обзавеждане ще бъде изпълнено в ниво на качество, обикновено достъпно за много по-скъпи автомобили.

Comments are closed.