АВТО 4x4

Брой 133 на списание OFF-road.BG

cover-133.inddТърсете на пазара новия брой 133 на списание OFF-road.BG. В първото ни пролетно издание ще откриете (както винаги) разнообразна информация от света на оф-роуда.

Определено, акцент в брой 133 на списание OFF-road.BG е автомобилното изложение в Женева. Както винаги, световния форум донесе десетки новости, като сегментът на 4х4, SUV и кросоувър машините за пореден път бе представен повече от солидно.

Също сериозен акцент в брой 133 на списание OFF-road.BG са интересни технологии и тунинги от света на оф-роуда. Прочетете повече за новата quattro ultra система, специалните предложения на Jeep за 50-тото юбилейно Easter Safari, някои виждания за бъдещето на Land Rover Defender, както и за най-бързите пикапи в света.

Последният (но не по важност) интересен раздел в брой 133 на списание OFF-road.BG е историческия. Прочетете за 4х4 историята на Suzuki, както и за силния някога конкурент на Jeep – International Harvester Scout. А, и да не забравяме тестовете в броя – новият Kia Sportage, оф-роуд седанът Volvo S60 Cross Country и 7-а серия на BMW с xDrive система.

Приятно четене!

Comments are closed.