СПИСАНИЕТО

Брой 134 на списание OFF-road.BG: 12 години

cover-134-v2.inddЕ, скъпи приятели и фенове на единственото оф-роуд списание в България – станахме на 12! Някак неусетно се изтърколи поредната година от живота на списание OFF-road.BG. Както се казва, влизаме в пубертета. И се надяваме така както подрастващите деца са буйни и необуздани, но все пак променящи се към зрели хора, така и нашето отроче да продължава да се развива и расте буйно и необуздано, но все пак зряло.

Пожелаваме си да усетим и кризата на средната възраст, и дълбоката старост на списание OFF-road.BG. А на вас желаем приятно прекарване с еди наистина чудесен и различен брой на списанието – все още единственото и най-доброто издание за 4х4 и оф-роуд у нас, и не само.

В новия брой 134 на списание OFF-road.BG решихме да ви разкажем за 12 екзотични оф-роуд возила. С някои ще ви срещнем за първи път, за други някога сме писали, но сега събираме една атрактивна плеяда. И на страниците ни ще прочетете за мегазвяра Toyota MegaCruiser, бика от Амазонка Agrale Marrua, Рамбо Ламбо: Lamborghini LM002, прадядото на всички SUV: Ford Marmon-Herrington, забравеният Porsche 597 Jagdwagen, лапландеца на Volvo, култовия Smart Unimog, пустинният кораб Mercedes Zetros 3643 AS 6×6 и атрактивното каре богатири от тундрата: Шерп, Шаман, Бурлак и Хунта.

В новия брой 134 на списание OFF-road.BG ще прочетете още за новия Mercedes GLC Coupe, Lincoln Navigator и други звезди от автосалона в Ню Йорк, някои интересни предложения от Chevolet, новия Jeep Grand Cherokee Trilhawk и още много. За феновете на оф-роуд спорта сме предвидили репортаж от Трявна оф-роуд и (бомба!!!) – представяне на българското участие в Silk Way Rally 2016.

Ще видите и интересни материали, посветени на култови пътешествия. И още много – само в новия брой 134 на списание OFF-road.BG, посветен на нашата 12-та годишнина. Искрено вярваме, че ще останете доволни от специалното ни празнично издание. Приятно четене

Comments are closed.