СПИСАНИЕТО

Брой 136 на списание OFF-road.BG с лятна цена от 3 лв.

offroadbg-136Търсете на пазара новия брой 136 на списание OFF-road.BG. В унисон с лятото, когато много хора са на диета, решихме да подложим на диета и списанието. Така, любимото издание ще е с лятна цена от 3 лева. Е, и самият брой се е повталил малко, но това, че е с по-малко страници, не означава, че ще е по-малко интересен. Дори напротив – има толкова интересни неща за четене.

Започваме с акцените от офроуд спорта в новия брой 136 на списание OFF-road.BG. На страниците ни ще откриете репортажи за българските участие в няколко големи състезания – Breslau Poland, Baja Italia, Greece Offroad Rally и Erzberg Rodeo. Ще прочетете и за 20-тото юбилейно издание на култовата “Ладога”.

Тествахме за вас няколко нови и интересни модела, като долетялият от далечна Канада Ford Edge, хибридния великан Volvo XC90 T8 и мъника Peugeot 2008, който неотдавна мина през фейслифт.

Сред останалите интересни новости, които ще намерите на страниците на брой 136 на списание OFF-road.BG са новите Renault Alaskan, Toyota CH-R, Mini CLubman Scrambler и BMW Lac Rose.

Приятно четене!

Comments are closed.