СПИСАНИЕТО

Брой 141 на списание OFF-road.BG

На пазара е новият брой 141 на списание OFF-road.BG. Ето с какво изпращаме автомобилната зима:

Разбира се, основният акцент в брой 141 на списание OFF-road.BG е вече отминалото рали Дакар 2017. Мнението ни за надпреварата в Парагвай, Боливия и Аржентина е доста спорно – имаше доста интересни моменти, но имаше и неща, които въобще не ни допаднаха. Кои какви са – прочетете на страниците ни.

И като споменахме „Дакар“, отдадохме и заслужено внимание на Africa Eco Race 2017 – надпревара, която почти десетилетие следва класическия маршрут на „Париж – Дакар“ в Африка и която става все по-атрактивна и важна.

Друг акцент за новостите в сегмента на 4х4, SUV и оф-роуд машините. Разгледайте всички новости от първото автоизложение за годината – това в Детройт, както и някои очаквани премиери от предстоящия автосалон в Женева. Много и интересни предложения има от страна на автопроизводителите в любимите ни категории.

Специално внимание обърнахме на „Майбаха на Г-класите“ – уникалният Mercedes-Maybach G650 Landaulet. С какво точно е уникална струващата около половин милион евро машина, вижте на страниците ни.
Оставайки на вълна Г-клас, не може да не подминем един друг уникален представител на модела – електрическото „кубче“ на Арнолд Шварценегер, конструирано от австрийската фирма Kreisel Electric. Моделът е уникален – прочетете и ще разберете защо.

Разбира се , в новия брой 141 на списание OFF-road.BG има още много интересни неща за разглеждане и четене. Разберете кои са те.

Comments are closed.