СПИСАНИЕТО

Брой 145 на списание OFF-road.BG

Представяме ви брой 145 на списание OFF-road.BG. В миналото на лятна диета (откъм цена – сега 3 лв.) издание сме ви подготвили изключително атрактивни материали на всякаква тематика.

Естествено, голяма част от статиите в брой 145 на списание OFF-road.BG са посветени на дебютиращите на Международния автосалон във Франкфурт нови 4х4, SUV и кросоувър модели. За част от тяхви разказахме в предния ни брой. Сега, насочваме поглед към BMW X3, Volkswagen T-Roc, Seat Arona, Jaguar E-Pace, Kia Stonic и Porsche Cayenne.

Два модела ни грабнаха сърцето като корави офроуд машини – Мерцедесът на пикапите X-Class и най-мощният, но и най-проходим Land rover Discovery SVX.

Освен серийните новости, на страниците на брой 145 на списание OFF-road.BG дефилират и няколко странни разработки и доработки. Като електрическия офроудър Bolinger, Isuzu D-Max от Arctic Trucks, както и бруталното комби Mercedes E-Class All-Terrain 4×4². За вас тествахме и новото, второ поколение на шведския SUV Volvo XC60.

Голям акцент в броя има и върху офроуд спорта, където ще видите нашите репортажи за Silk Way Rally, Breslau Poland и Baja Bulgaria. Рубриката ни „класика“ сме посветили на сто-годишнината на пикапа – универсалният боец, чиито първи представител е дело на Ford Motor Company.

Приятно четене!

Comments are closed.