СПИСАНИЕТО

Брой 146 на списание OFF-road.BG

На пазара е брой 146 на списание OFF-road.BG!

Изданието, както може да видите и от корицата е посветено на големите събития от оф-роуд спорта у нас, но има и други интересни материали, разбира се.

Акцент в брой 146 на списание OFF-road.BG е провелото се в края на септември 7-о издание на международния оф-роуд маратон Balkan Offroad Rallye. Надпреварата тази година определено бе зрелищна, а мащабите й – впечатляващи. Затова си позволихме да я сравним с най-голямото подобно събитие в света – „Дакар“. Така де, нито организацията, нито участниците не отстъпват по атрактивност на легендарния африкански / южноамерикански маратон.

Разбира се, обърнахме внимание и на провеждащото се паралелно с Балкан Офроуд макадамово състезание с исторически Balkan Classic Rallye. „ретро“ надпреварата бе не по-малко зрелищна от оф-роуд маратона и определено ни напълни сетивата. В допълнение, на страниците ни ще разберете какво се случи в третото издание на екстремната надпревара RFC Balkans и ще научите повече за най-голямото рали-рейд състезание в Азия – Asia Cross Country Rally

Извън спорта, ще откриете всички новости около автомобилните салони в София и Франкфурт, както и за екстремни машини като Rezvani Tank, Partisan One и новото гурме-Discovery на Джейми Оливър.

В брой 146 на списание OFF-road.BG тествахме за вас новия луксозен Range Rover Velar, както и коравия работяга Isuzu D-Max. Вижте нашите впечатления от моделите.

Приятно четене!

Comments are closed.