СПИСАНИЕТО

България 4х4: Национален справочен алманах 2017

Търсете на пазара тринадесетото (но не фатално) издание на Националния справочен алманах България 4х4.

В специалния годишен каталог, подготвен от екипа на списание OFF-road.BG, ще откриете близо 170 леки, лекотоварни, кросоувър и SUV модели със задвижване на четирите колела, официално предлагащи се на българския пазар. В допълнение, за първи път тази година има и раздел за SUV и кросоувър машини без задвижване на всички колела. Причината – пазарът се развива много динамично и броят на подобни псевдо офроудъри нараства главоломно. Затова, считаме, че е важно да има информация и за подобни модели. Още повече, че над 50% от продажбите на повечето модели с повишена проходимост, са за версиите с 2WD задвижване.

Още един нов раздел ще откриете на страниците на България 4х4 – този на SSV и UTV машините, популярни у нас и като „бъгита“. Все пак, това са официално продавани машини с волан и 4х4 задвижване, а цените им надминават понякога тези на бюджетните SUV. Така че, разгледайте какво интересно има и тук. С тях и 2WD машините, общият брой на представените модели в България 4х4 става цели 204.

И тази година, сериозна част от 4х4 парка на България бе обновена чрез лансиране на фейслифт, нови поколения или изцяло нови модели. Хубавата новина е, че много от новостите, гастролирали по световните автомобилни изложения вече могат да се видят и в родните дилърства, а още много тепърва ще пристигнат у нас.

Разгледайте детайлната техническа информация за всички 4х4 модели, предлагани у нас. Постарали сме се да отличим новостите цветово. Автомобилите са традиционно разделени в раздели, по азбучен ред според латинската азбука. Не забравяйте да си „сверите часовника” с актуалните ценови листи, предоставени от автомобилните вносители. И тъй като обработката на такова количество информация е дълга и тежка работа, молим да ни простите, ако някъде сме допуснали грешка по невнимание.

Поръчайте каталога с безплатна доставка от нашия онлайн магазин!

Приятно четене!

Comments are closed.