Рали Дакар

Всичко за рали Дакар 2016 в Авто OFFNews

autooffnewsЗдравейте скъпи приятели и фенове на оф-роуда! С новата година започва рали Дакар 2016 – най-голямото състезание в света на моторните спортове въобще. Бъдете с нас и тази година – екипът на списание OFF-road.BG ще следи за вас всичко най-важно и интересно за най-голямото авто-мото състезание.

Новото тази година е, че ще ни намерите в новия ни сайт – АВТО OFFNews. Нашият екип обедини сили с един от най-големите и качествени новинарски сайтове в България – OFFNews.bg, за да може да поднася своята информация до още по-голям кръг читатели и почитатели на автомобилната, мотоциклетната и камионджийската тематика.

Така че, добре дошли в новия ни дом – АВТО OFFNews (auto.offnews.bg), където ще откриете всичко най-интересно за рали Дакар 2016, така, както го откривахте до момента и тук, в сайта на списание OFF-road.BG.

Разбира се, освен информация за рали Дакар 2016 ще може да откриете още стотици материали от света както на оф-роуд, така и от всичко свързано с автомобилната тематика. Най-новото от пустинната надпревара ще откриете в секция МОТОСПОРТ

Добре дошли! Екипът на списание OFF-road.BG ви очаква на auto.offnews.bg!

 

Comments are closed.