Outdoor / джаджи / кемпери и каравани / къмпинг / пътешествия и експедиции

Къмпинг и Караванинг Експо 2022 с дебют във Варна

Къмпинг и Караванинг Експо ще направи и дебют в морската ни столица Варна, след няколко успешни издания в София. Изложението ще се проведе този уикенд – от 13 до 15 май, на паркинга на Varna Mall, като отново ще е с безплатен вход. Варненци и гостите на морския град ще могат да разгледат най-актуалните продукти и услуги за къмпинг, караванинг и свободно време.

Премиери

На Къмпинг и Караванинг Експо Варна 2022 за първи път ще бъдат представени нови модели кемпери на водещи марки в бранша, сред които Hymer, Laika, Volkswagen и др. Дебют сред изложителите правят произведените в Добрич ремаркета и каравани. Ще видим и представителите за България на товарни бусове и шаси кабини от марката GAZelle.

Вече е традиция част от Къмпинг и Караванинг Експо да бъде представянето на автомобили за туризъм и свободно време. Ще бъдат показани актуалните новости на марки като Peugeot, Citroen, Volkswagen и др. В морската столица ще бъдат представени още лодки, двигатели за лодки и аксесоари. Сред изложителите ще бъдат к.к. „Албена“ и Община Варна.

На изложението ще могат да се разгледат също нови модели палатки, оборудване за офроуд и къмпинг туризъм, включително покривни палатки, туристически столове и маси, дрехи и аксесоари за къмпинг и спортове на открито, приключенска литература и много др. Всеки посетител ще може да получи копие от новия Къмпинг пътеводител на България за 2022 г.

Една от изненадите на събитието е томбола с много награди. Сред тях са 50 двойни билета за кино, осигурени от Varna Mall и голямата награда – нощувка в къмпинг „Къпиновски манастир“ за двама възрастни. Късметлиите, ще имат удоволствието да гостуват с палатка, кемпер или каравана в един от най-добрите къмпинги в България. Тегленето на печелившите ще се проведе в последния ден на изложението – 15 май, неделя. Участието в томболата не е свързано с покупка.

Повече за изложението: www.expo.camping.bg
Събитие във фейсбук: https://www.facebook.com/events/474172627789108/

Организатор на Къмпинг и Караванинг Експо е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, списание Explorer, уебпортал BGtourism, OFFroad-Bulgaria, auto motor und sport България и Autobox.bg.

Comments are closed.