СПИСАНИЕТО

Търсете новия брой 137 на списание OFF-road.BG

На пазара вече е новият брой 137 на списание OFF-road.BG off-road-bg-137. В първото ни есенно издание за годината сме се постарали да има от всичко за всеки. Така, на страниците ни ще откриете интересна информация за нови автомобили, тестове на актуални модели, както и силна доза оф-роуд спорт и пътешествия.

Сред новите SUV модели и концепции, гастролиращи на страниците на брой 137 на списание OFF-road.BG са Skoda Kodiaq, Volvo V90 Cross Country и Lada XCODE. Компания им прави бруталният Peugeot 3008 DKR, който е готов да се бори за титлата в рали „Дакар”.

И като споменахме „Дакар” и Peugeot, един от акцентите в брой 137 на списание OFF-road.BG е друг голям маратон, където триумфираха „лъвчетата” – Silk Way Rally 2016. В спортната ни рубрика ще прочетете още за второто издание на RFC Balkans, Rally Albania и Red Bull RoManiacs.

В рубриката ни „под лупа” ще може да прочетете за тестовете на новия Renault Koleos, BMW X6M и Ford Ranger WildTrak. За любителите на приключения и пътешествия, в брой 137 на списание OFF-road.BG сме публикували разкази за невероятните експедиции Toyota EverTest и Transamazonica.

Приятно четене!

Comments are closed.