СПИСАНИЕТО

Търсете новия брой 138 на списание OFF-road.BG

covers-off-road-bg-138Търсете на пазара новия брой 138 на списание OFF-road.BG.

Този път списание OFF-Road.BG твърдо е разделено на два раздела – най-важните 4х4 и оф-роуд новости за есента и най-големите и интересни оф-роуд състезания, който белязаха изминалите месеци.

Що се отнася до новостите, в брой 138 на списание OFF-road.BG те касаят всичко най-важно и интересно, показано на международния автомобилен салон в Париж. В броя ще прочетете повече за Land Rover Discovery V, новия Mercedes E-Class All Terrain, Audi Q5, Peugeot 5008, Suzuki SX4 S-Cross и други модели, които атакуват пазара още тази есен. Както и за редица атрактивни концепции, част от които също имат серийно пазарно бъдеще.

Другият сериозен акцент в новия брой 138 на списание OFF-road.BG е оф-роуд спортът. Така, на страниците ни ще прочетете репортажи за уникални надпревари, на които станахме свидетели като Balkan Offroad Rallye, Balkan Classic Rallye и Baja Deutschland. Ще разберете кой български пилот стана оф-роуд шампион на Европа след Baja Bulgaria. Също и как се представи най-добрият ни ендурист Теодор Кабакчиев на екстремната надпревара Red Bull Sea To Sky 2016.

Освен това, в новия брой 138 на списание OFF-road.BG ще откриете подробна история на иконата Unimog, която навърши 70 години. Ще видите американския отговор на Mercedes G63 AMG 6×6 от Hennesey, както и други интересни неща.

Новият брой 138 на списание OFF-road.BG може да откриете в обектите на големите вериги бензиностанции, в специализираните места за продажба на преса или да го поръчате с безплатна доставка от нашия онлайн магазин.

Comments are closed.