СПИСАНИЕТО

Брой 143 на списание OFF-road.BG: минало, настояще, бъдеще

Новият брой 143 на списание OFF-road.BG е вече на пазара. В това издание сме посветили материали на миналото, настоящето и бъдещето в сегмента на 4х4, SUV и оф-роуд автомобилите.

Започвайки с миналото, в новия брой 143 на списание OFF-road.BG сме посветили голям материал на един от едновременно най-обичаните и най0мразените оф-роудъри – Лада Нива / Lada 4×4. Всъдеходът тази година празнува 40 години, а ние се разходихме през историята му.

A, и между другото, нашето списание пък стана на 13! Влезнахме в пубертета с пълна скорост…

Е, точно наполовина пък са годинките на Mercedes ML, вече познат ни и като Mercedes GLE. Макар и по-кратка, историята на първия модерен SUV на германците, който първоначално трябваше да замени Г-класта, но се оказа перфектното допълнение към нея, е не по-малко интересна от тази на руския мужик.

Прехвърляйки се към настоящето, в брой 143 на списание OFF-road.BG отделихме подобаващо внимание на две големи автомобилни събития – изложенията в Ню Йорк и Шанхай, които освен десетки серийни модели ни дадоха и сериозен поглед към бъдещето, с десетките си иновативни концепции.

Спортната рубрика в новия ни брой е посветена на една легендарна американска надпревара – Mint 400, с право наричана още „Великото американско оф-роуд състезание“. Вижте репортажа ни от мястото на събитието.

Разбира се, има и други интересни неща в новия ни брой, така че, ви пожелаваме приятно четене!

Comments are closed.