Outdoor / кемпери и каравани

От ван в кемпер: семинар издава тънкостите на преоборудването

Конверсия на ван в кемпер е предметът на първия по рода си семинар, организиран от Camping.bg. Събитието ще се проведе в зала The Venue в София Тех Парк на 17.09.2022 г. с подкрепата на Volkswagen Лекотоварни автомобили.

Семинарът „Конверсия на ван в кемпер“ ще събере на едно място професионалисти с опит от караванинга и любители планиращи да преминат процеса по конверсия на ван в кемпер.

Събитието е от хибриден тип – на него има възможност да се присъства на живо в зала The Venue в София Тех Парк, както и да се гледа онлайн – в реално време и на запис.

ван в кемпер

В програмата са включени презентации по основните моменти от процеса на конверсия – от избора на ван, през неговата преработка, до узаконяването му:

● Избор на ван
● Изолация
● Мебели, прозорци и люкове
● Електрическа система / солари
● Отопление и охлаждане
● Водна система, тоалетна / баня
● Газова система
● Узаконяване

Лекторите са известни личности, които са конвертирали сами вановете си в кемпери, както и професионалисти от бранша – сервизи, вносители на оборудване, международна сертифицираща фирма. Това са:

● Стоян Станев – инстаграм сензацията vanlife_in_our_biggy
● Краси Тодоров – музикант и собственик на конвертиран ван
● инж. Димитър Бурдев – сервиз NOMAD
● Антон Димчев – фирма Dimbo
● Димитър Желязков – магазин и сервиз Outdoor & Camping Comfort
● инж. Илиян Кирков – ръководител отдел „Хомологация“ в DEKRA

Цените на билетите са 50 / 80 лв. Местата в залата са ограничени до 50. Билети: https://tickets.paysera.com/bg-BG/event/konversia-na-van-v-kemper

Comments are closed.