Рали Дакар / Рали Новини

Следете рали Дакар 2017 в Авто OFFNews!

Днес стартира рали Дакар 2017! Най-голямото моторспорт събитие в света за 39-и път ще прикове феновете към телевизионните екрани и компютрите. А за втора поредна година екипът на списание OFF-road.BG и Авто OFFNews комбинират сили, за да ви запознаят с всичко най-важно и интересно около „маратона на маратоните“.

В раздела „Мотоспорт“ на Авто OFFNews всеки ден ще получавате актуална информация за рали Дакар 2017 – новини, класирания, репортажи, любопитни факти, снимки и видео. Проверявайте нашите Фейсбук страници – на списание OFF-road.BG, на Авто Офнюз, както и новата страница на ОФФ Медия – Спорт Офнюз.

Разбира се, може да следите и темата във форума OFFRoad-Bulgaria.com, посветена на рали Дакар 2017, в която ще може да откриете допълнителни коментари и любопитни попадения.

Накратко: 319 състезателни машини (144 мотоциклета, 37 ATV-четириколки, 87 автомобила и 50 камиона) потеглят от парагвайската столица Асунсион за общо 12 специални етапа, с обща дължина на трасето от около 9000 километра.

Кои ще са победителите в категориите на мотоциклети, автомобили, ATV, SSV и камиони, ще разберем след две седмици. Бъдете с нас и Авто Офнюз!

 

Comments are closed.