Outdoor / кемпери и каравани / къмпинг / пътешествия и експедиции

Outdoor & Camping есен 2020 с изгодни оферти и награди

Броени дни остават до старта на Outdoor & Camping есен 2020. Изложението, което ще се проведе на 13 септември в София, ще представи последните новости сред кемперите и приключенските автомобили, къмпинг и аутдор екипировка.

На паркинга на хипермаркет „Метро“ на бул. Цариградско шосе ще бъдат представени нови модели кемпери, колекции палатки, раници и всякаква екипировка за къмпинг и активна почивка сред природата. Посетителите ще могат да разчитат на големи намаления и много награди.

Отстъпките за покупка на кемпер или оборудване ще са от 5 до 40% от цените на изложените стоки и предлаганите услуги. За конкретните отстъпки, предлагани от изложителите може да разгледате ТУК.

Организаторите на Outdoor & Camping есен 2020 са предвидили и много награди за посетителите. Голямата награда ще е уикенд почивка с луксозен кемпер. На място всеки ще има възможност да получи безплатно последния Къмпинг пътеводител на България.

Outdoor & Camping есен 2020

Изложението Outdoor & Camping есен 2020 ще се проведе на 13 септември 2020 г. на паркингът на хипермаркет Метро на бул. Цариградско шосе 7-11 км в София. То ще бъде достъпно за посетители от 10:00 до 20:00 часа. Входът е свободен. Медийни партньори на събитието са БНР, списание Explorer, информационна агенция bgtourism.bg, OFFNews.bg и списание OFF-road.BG.

Comments are closed.