mountain bike / Outdoor / джаджи / екстремни спортове / кемпери и каравани / къмпинг / пътешествия и експедиции

Outdoor & Camping 2020 представя най-новите кемпери и автомобили

На 13 септември в София ще се проведе изложението Outdoor & Camping есен 2020. Събитието за трета поредна година ще бъде разположено на паркинга на хипермаркет „Метро“ – Младост, на бул. Цариградско шосе 7-11 км.

Outdoor & Camping е единственото у нас изложение за къмпинг, аутдоор, пътешествия и приключения. Посетителите ще могат да видят на живо новите модели и премиери на кемпери от марките Volkswagen, Hymer и Laika, както и автомобили за туризъм и свободно време от Peugeot, Isuzu Subaru и други.

За първи път в България ще бъде представен кемперът Volkswagen Grand California, който е в продуктовата гама на германската марка от миналата година. Заедно с него ще дефилира и по-компактният кемперван Volkswagen California 6.1.

Производителят на премиум кемпери Hymer ще представи два от последните си модели на база Mercedes Sprinter. От италианския производител на кемпери Laika ще покажат полуинтегрирания Ecovip 309 S и интегрирания Ecovip 709. И двата кемпера са от моделната 2020 г.

На изложението Outdoor & Camping есен 2020 ще бъде показана още голяма гама палатки, шатри, туристическо и къмпинг оборудване, продукти за оцеляване в дивата природа, модерни системи за сигурност за кемпери, каравани и автомобили, велосипеди, туристическа литература и други.

За кандидат-купувачите ще има специални условия за покупка на кемпери, туристическо и къмпинг оборудване. Всеки посетител ще има възможност да получи безплатно последния Къмпинг пътеводител на България.

Изложението е достъпно за посетители от 10:00 до 20:00 часа на 13.09.2020 г (неделя). Входът е свободен.

Списание OFF-road.BG и Offroadshop.bg също ще бъдат сред изложителите в атрактивното експо. На щанда ни ще може да видите разнообразна гама продукти за офроуд, аутдор, къмпинг и свободно време. Очакваме ви!

Comments are closed.