Корейският всъдеход SsangYong Korando получи леки обновления за моделната 2012 година. Ревизираната версия на машината бе представена по време на автомобилното изложение в Женева.

Промените по екстериора включват нова хромирана мрежеста решетка. От технологична гледна точка SsangYong Korando е с подобрени екологични характеристики на двигателите. Така например, двулитровият дизелов агрегат с мощност 149 к.с. е с намалени СО2 емисии – 147 г/км за 2WD версията с предно предаване и механична трансмисия и 157 г/км за AWD варианта. При двулитровия бензинов мотор, въглеродният двуокис е намален съответно на 175 и 192 г/км 2WD/AWD.

Обновеният всъдеход ще е на пазара към средата на годината, а от SsangYong заявяват, че инженерите на компанията са подобрили качеството и са се постарали да намалят шума в купето.

Ssang Yong Korando стана автомобил 4х4 на годината в Македония и Нова Зеландия, а какво е накарало да го изберат колегите ни ще проверим лично. Тест драйв на всъдехода очаквайте в списание OFF-road.BG през април.

Comments are closed.