АВТО 4x4 / премиери

SsangYong Korando получи леки промени за 2012 година

Корейският всъдеход SsangYong Korando получи леки обновления за моделната 2012 година. Ревизираната версия на машината бе представена по време на автомобилното изложение в Женева.

Промените по екстериора включват нова хромирана мрежеста решетка. От технологична гледна точка SsangYong Korando е с подобрени екологични характеристики на двигателите. Така например, двулитровият дизелов агрегат с мощност 149 к.с. е с намалени СО2 емисии – 147 г/км за 2WD версията с предно предаване и механична трансмисия и 157 г/км за AWD варианта. При двулитровия бензинов мотор, въглеродният двуокис е намален съответно на 175 и 192 г/км 2WD/AWD.

Обновеният всъдеход ще е на пазара към средата на годината, а от SsangYong заявяват, че инженерите на компанията са подобрили качеството и са се постарали да намалят шума в купето.

Ssang Yong Korando стана автомобил 4х4 на годината в Македония и Нова Зеландия, а какво е накарало да го изберат колегите ни ще проверим лично. Тест драйв на всъдехода очаквайте в списание OFF-road.BG през април.

Comments are closed.