СПИСАНИЕТО

Брой 130 на списание OFF-road.BG

cover-130.inddТърсете на пазара новия брой 130 на списание OFF-road.BG. Посрещаме студената зима с горещи материали по всички направления на оф-роуда – нови коли, спорт, проекти

Започваме със звездите от корицата на новия брой 130 на списание OFF-road.BG. Запознайте се с дългоочакваната кабрио версия на Range Rover Evoque и уникалния проект за рали-рейд Porsche, дело на ентусиасти от Италия. Не по-малко интересен е още един проект на нашите страници, който е от нашата България и е дело на специалистите от Гладиатор Офроуд – Jeep Wrangler JK, на чието преобразяване би завидял и д-р Енчев.

Като стана дума за преобразяване, ще може да разгледате няколко интересни идеи на италианското ателие Ares, за превръщането на луксозни лимузини в не по-малко луксозни всъдеходи. На страниците на брой 130 на списание OFF-road.BG ще може да видите също тестовете на изцяло новия Nissan NP300 Navara, бруталния  BMW X5M и хитовата Suzuki Vitara. Както и да видите съветите на 8-кратния рали шампион Димитър Илиев относно един сериозен враг на шофьорите – аквапланингът.

В спортната ни рубрика, представяме няколко интересни оф-роуд състезания – Baja Deutschland, Wildboar Trophy и Outback Challenge, а за любителите на пътешествия предлагаме един интересен материал за избора на покривна палатка.

Разбира се, има има и още интересни неща на страниците на новия брой 130 на списание OFF-road.BG. Приятно четене!

Comments are closed.