Outdoor / къмпинг

Къмпинг и караванинг експо 2021 с куп интересни новости

Къмпинг и караванинг експо 2021 ще е домакин на премиери на нови модели ваканционни превозни средства, туристически автомобили, мотоциклети, палатки, къмпинг оборудване и аксесоари. Куп интересни неща ще видят посетителите на най-голямото събитие за годината в сферата на къмпинга, караванинга и аутдора в България.

Къмпинг и караванинг експо 2021 ще се проведе от 14 до 16 май на паркинга на столичния хипермаркет „Метро” на бул. Цариградско шосе. Тазгодишното пролетно издание за първи път ще бъде с продължителност от три дни и ще се проведе на рекордно голяма площ – 4000 кв. м.

Къмпинг и караванинг експо 2021

Участие ще вземат над 40 изложители от България и Турция, които ще представят на живо последните тенденции в бранша и ще осигурят за посетителите на място много атрактивни оферти и отстъпки за повечето от представените на изложението експонати и продукти – кемпери, каравани, автомобили, мотоциклети, велосипеди, палатки, дрехи и специализирано оборудване и аксесоари за къмпингуване и активен отдих сред природата.

Организаторите на Къмпинг и караванинг експо 2021 са подготвили много изненади за посетителите. Гостите на изложението ще могат да вземат участие в томбола с голяма награда – безплатен уикенд с кемпер в желана от тях дестинация. Необходимо е само всеки посетител на събитието да попълни и пусне талон за участие в томболата.

Къмпинг и караванинг експо 2021 „отваря врати“ за най-новото в света на къмпинг туризма абсолютно безплатно за българската публика. Посетителите на изложението ще имат уникалната възможност да видят много премиери за нашия пазар.

Ето и някои от премиерите:

Volkswagen лекотоварни автомобили ще демонстрират петото поколение на изключително успешния модел Caddy с произведени до момента 3 млн. броя. На Къмпинг и караванинг експо 2021 ще дебютира дългата версия на семейния ван с още повече пространство за приключения.

Дългата версия на Volkswagen Grand California 680 ще направи дебют пред българската публика на изложението. Най-големият брат в семейството на кемперите на Volkswagen – Grand California предлага комфортен дом на четири колела с повече пространство, повече удобства и повече свобода. На тазгодишното изложение ще бъде представен в 2 версии.

От Honda ще представят за първи път у нас хибридният модел Honda CR-V e:HEV с ниво на оборудване Sport Line. Абсолютната премиера за страната ни ще бъдат мотоциклетите Honda Forza с кубатура от 125 до 750 куб. см.

Subaru участва на изложението Къмпинг и караванинг експо 2021 за поредна година. В тазгодишното пролетно издание ще представи за първи път пред българската публика новия Subaru Outback. Новото шесто поколение Subaru Outback e най-безопасния, просторен, ефективен, усъвършенстван и изискан Outback, създаван някога.

На изложението ще бъдат представени и актуални модели автомобили на Isuzu, Dodge, Ram и Peugeot.

Кампери и каравани:

Camperisimo ще покажат 5 нови модела кемпери за първи път пред масовата публика у нас. Посетителите на изложението ще могат да разгледат отблизо кемперите Dethleffs Trend 7057, Rollerteam 284, Mobilvetta Kea I90, Challenger GA287 Ford Auto и Challenger GA287 Fiat Auto.

На щанда на Кемпер център Hymer Bulgaria посетителите на изложението ще могат да разгледат два от най-новите модели на реномираната немска марка на шасита Mercedes-Benz. За първи път пред масовата публика в страната ще бъде представен единият от тях – Hymer B-Class MasterLine 780, определен за Hymer-ът на кемперите. Вторият премиерен експонат ще бъде току-що пристигналия от фабриката на Hymer B-MC I 600 в специалното изпълнение WhiteLine Edition.

Още един дебют за България е караваната Hobby De Luxe Edition 560 KMFe модел 2021 г. Един съвременен прочит на едно от най-предпочитаните и утвърдени вътрешни разпределения за семейни почивки. Широка, просторна, функционална и модерна, това е 560 KMFe. Другият премиерен експонат от германската Hobby е току що излезлия от фабриката кемпер Optima A60 GF ONTOUR. Той предлага всичко, което може да поискате за едно комфортно пътуване на конкурентна цена.

На щанда на организаторите от Camping.bg, всеки посетител ще може да получи безплатно копие от новото издание на Къмпинг пътеводител на България. Той съдържа информация за 34 подбрани къмпинга, разделени в 7 маршрута, с над 120 туристически атракции.

Comments are closed.