СПИСАНИЕТО

Новият брой 131 на списание OFF-road.BG

cover-131.inddТърсете на пазара новия брой 131 на списание OFF-road.BG. С настоящото издание изпращаме тази и посрещаме следващата година със стил. Оф-роуд стил. И затова ще видите много интересни материали, които с интерес да прочетете в последните празнични дни.

Няколко са акцентите в брой 131 на списание OFF-road.BG. На първо място, нашата звезда от корицата – 6х6 Toyota Hilux, дело на българската оф-роуд фирма Vromos.com. Разберете детайли за уникалната триоска на нашите страници.

И като сме започнали на тема „тунинг” – продължаваме. Един от сериозните акценти в броя е SEMA Show 2015 – най-голямото изложение за оф-роуд и тунинг в света. Вижте авторски репортаж на нашия кореспондент Фред Кригсман, както и няколко наистина откачени концепции – като тези на KIA, Toyota и Hyundai, които направо надминаха себе си в уникалност и новаторство на тема „оф-роуд”.

И като споменахме изложения, продължаваме с най-голямото за мотоциклети – EICMA. Кой от новоститe на две колела грабнаха вниманието ни, ще откриете на страниците на брой 131 на списание OFF-road.BG. А що се отнася до четириколесните, представили сме новости и от автомобилния салон в Лос Анджелис.

Разбира се, няма как да пропуснем стартиращото след броени дни рали Дакар 2016. Вижте всичко най-интересно и важно преди големия старт на нашите страници. И още: Night of the jumps, Оф-роуд шампионите на България, Zarooq Sand Racer, тест на BMW X1 и много други.

Всели празници и приятно четене!

Comments are closed.