броеве 2013 / СПИСАНИЕТО

Новият брой 110 на списание OFF-road.BG

cover-110.inddТърсете на пазара новия брой 110 на списание OFF-road.BG! В тази така топла есен сме ви заредили страници с горещи материали от света на оф-роуда. Подготвили сме ви наистина солидна доза екстремни емоции.

Съвсем закономерно, голяма част от брой 110 на списание OFF-road.BG е посветена на Breslau Balkan Rallye 2013. Вижте солидния материал за третото балканско издание на европейския супер маратон, което направо ни „спря тока”. И още спорт – репортаж за европейските финали по оф-роуд траял от първа ръка, петото издание на „Тетевен 4х4” и 6-ия Национален оф-роуд събор. Разбира се, заедно с уникалната новина за предстоящото българско състезателно участие в Rainforest Challenge 2013.

Разбира се, трябва да отделим и нужното внимание на някои оф-роуд машини в новия брой 110 на списание OFF-road.BG. Освен новия Cadillac Escalade, мечта и самоцел на всеки доказал се gangsta в САЩ, сме ви подготвили едно пясъчно забавление с няколко оф-роуд и он-роуд машини, на което би завидял дори и Кен Блок.

За финал сме ви подготвили и интересни пътешествия. Освен за славната експедиция на първите хибридни Range Rover модели, в брой 110 на списание OFF-road.BG ще прочетете и интересен материал за прелестите на Белинташ и Караджов камък. Плюс новите BMW R 1200 GS Adventure и KRM Freeride S. Е, приятно четене!

СЪДЪРЖАНИЕ БРОЙ 110 НА СПИСАНИЕ OFF-ROAD.BG

Новини
Нови, по-ниски цени за фотоапарати и бинокли Pentax
Cadillac представи Escalade 2015

X-treme
В пясъчника с няколко уникални машини

Зона 4х4
VI Национален Оф-роуд Събор
Нова рубрика: „Моето оф-роуд возило”
Eurotrial 2013
Български джип на старта на Rainforest Challenge
5х5: Тетевен 4х4
Маратон на маратоните: Balkan Breslau Rallye 2013

Enduro
Новият BMW R 1200 GS Adventure
KTM Freeride S

Ловци на пътища
До Белица, Белинташ и Караджов камък с Ford Ranger
Бъдеще по пътя на миналото: Range Rover Diesel Hybrid Silk Trail
Оф-роуд шопинг

Comments are closed.