Интересно / събития

12 часа скоростна разпродажба в София Ауто

sofia_auto_speed_saleЗа поредна година  София Ауто, официалният представител на Cadillac и Opel, разчупва статуквото на автомобилния пазар. Компанията ще направи скоростна разпродажба на автомобили, резервни части и аксесоари.

В рамките на 12 часа в петък, 28 ноември, София Ауто ще предложи на своите клиенти ексклузивни оферти за нови автомобили Opel на склад със специални цени и подарък оригинален багажник за покрив или друг оригинален аксесоар за съответния модел; употребявани автомобили от София Ауто Гарант при изключителни цени само за деня; резервни части и аксесоари на склад за всички марки на GM с отстъпка от 50%; рекламни сувенири Opel и Chevrolet с отстъпка от 50%; оригинални американски аксесоари за ATV от световноизвестната марка Classic Accessories с отстъпка до 60%.

За улеснение на всички желаещи да се включат в разпродажбата на 28 ноември, работното време на автокомплекса на бул. „Ботевградско шосе” 239 ще бъде от 9 до 21 часа.

София Ауто е оторизиран дилър на Cadillac и Opel и официален сервиз на Chevrolet, Corvette и HUMMER за България. Компанията предлага на клиентите си и продажба на употребявани автомобили, автомобили под наем и пълна гама услуги, свързани с автомобилния сектор. От края на ноември 2014 г. София Ауто става пилотен дилър на Opel по проект за продажба на сертифицирани употребявани автомобили.

Comments are closed.