Интересно / събития

14-ти Национален BMW Събор през уикенда

bmw_sabor_2015BMW Клуб България има удоволствието да ви покани на най-мащабното клубно автомобилно събитие в България! За 14-та поредна година ще се проведе Националния BMW събор, където гости и фенове ще се насладят на най-зрелищното шоу на писта „Дракон“ край село Калояново (Пловдив).
Като за начало ще можете да видите най-добре подготвените автомобили от едномарковия шампионат BMW Cup, стартиращи на решетка, при които освен сили, пилотите ще трябва да включат и умението си адаптация, защото първи път ще имат възможността да покарат на чисто новата „опашка на Дракона“.time attack

Веднага след ударното откриване на 14-ти Национален BMW Събор, което са подготвили организаторите, ще можете да се насладите на едночасова порция дрифт, сервирана от най-опитните дрифт-пилоти в България, каращи любимата марка. За 20 от гостите на събора, денят ще е щастлив, защото ще имат възможността да са пасажери в Monster Energy Drift Taxi. Освен печелившите в течащата и в момента игра във Facebook, още 10 щастливци ще бъдат изтеглени на място.

donut showЗа феновете, които искат да скъсат чифт гуми, това може да бъде уредено. Участниците трябва да приготвят най-добрите си умения и две гуми за хвърляне, естествено.

По време на събитието на едно място ще са подредени и автомобилите, участващи в конкурсите за най-добър външен и вътрешен вид. Организаторите не желаят да се изказват силно, но твърдят, че това ще е селекция на най-добрите BMW-та в България.

На 14-ти Национален BMW Събор ще можете да видите и щандовете на някои от партньорите на BMW Клуб България, производители и вносители на качествени авточасти.

konkursiНа 14-ти Национален BMW Събор ще можете да видите и щандовете на някои от партньорите на BMW Клуб България, производители и вносители на качествени авточасти. Партньори на събитието са Monster Energy, Радиал, DSC Performance автосервиз, M Technik бояджийски сервиз, BMW България и списание OFF-Road.BG. Ето и линк към събитието във фейсбук, където се публикува всичко по-важно:

https://www.facebook.com/events/1566031746991830/

Comments are closed.