броеве 2014 / СПИСАНИЕТО

Брой 117 на списание OFF-road.BG + Outdoor приложение

spisanie_off-road.bg_117На пазара е новият брой 117 на списание OFF-road.BG. В разгара на лятото, изданието акцентира на разнообразни, но при всички положения „горещи” материали, както за нови SUV модели, така и за големи оф-роуд състезания и нещо ново. Припомняме ви, че можете да закупите новия ни брой и в дигитален вариант.
Акцентът в брой 117 на списание OFF-road.BG е новата ни рубрика Outdoor, посветена на едноименната философия „на открито”, част от която е и самият оф-роуд като понятие. В рубриката ни ще откриете интересни и, надяваме се, полезни материали, свързани с избора на палатка и спален чувал за комфортна ваканция на открито, както и серия материали, посветени на кемперите и караваните, за любителите на пътешествия с подобен тип возила. За десерт може да прочетете за една уникална и тежка кална експедиция в стила на Rainforest Challenge – IOX, която преброди джунглите на Индонезия.
Разбира се, списание OFF-road.BG не изневерява и на традиционния си стил. В активният състезателен сезон ще прочетете за българското участие в Hellas Rally Raid, рестартът на култовата Baja Deutschland, както и за 20-ия юбилей на Erzbergrodeo. Не пропускаме и едно от най-старите и успешни български състезания – Варна Офроуд.
Що се отнася до новостите в света на 4х4 и SUV возилата, героят от нашата корица е новото поколение на пикапа Nissan Navara. Ще разберете също и за втората генерация на, хм, всъдехода BMW X6, както и за 4х4 офанзивата на Skoda, демонстрирана чрез един екстремен тест, по време на който се запознахме и с култовия Yeti Xtreme.
Приятно четене!

Купи новия брой 117 на списание OFF-road.BG в дигитален вариант!

Comments are closed.