СПИСАНИЕТО

Новият брой 144 на списание OFF-road.BG

Търсете на пазара новия брой 144 на списание OFF-road.BG. Юнското издание определено е доста интересно и шарено откъм информация.

Акцент в новия ни брой е един много интересен тунинг проект на базата на Mercedes G-Class. Ако си мислите, че това е G-Class 4×4² сте почти прави – всъщност, става въпрос за автомобил, който споделя доста компоненти с „кубчето на квадрат“ но е дело на български и германски специалисти извън заводите на Daimler. Не по-малко интересен е и другият герой от корицата ни – направения в САЩ East Coast Defender Project Viper, с цената си от почти 300 хиляди долара.

Интересни са и новите модели, гастролиращи на страниците на брой 144 на списание OFF-road.BG. Ще откриете прясна информация за наследника на Skoda Yeti, Hyundai Kona и Citroen C3 Aircross. Ще разберете и за предстоящите електрически пикапи.

Тествахме и три нови SUV-модела – Mazda CX-5, Opel Crossland X и Nissan X-Trail, чиято новост всъщност е двулитров дизелов двигател. Ще видите и кои премиери грабнаха окото ни на изложението Truck Expo 2017, както и разбира се, дакарското чудовище Renault Sherpa. А класиките, гастролиращи на страниците ни са от Италия – Fiat Campagnola и Alfa Romeo Matta.

В спортния ни раздел ви разказваме за юбилейното 10-то Лазарово 4х4 Екстрийм и Черно море Офроуд 2017.

Приятно четене!

Comments are closed.