рали Breslau / Рали Новини

Александър Ковачев с приз от Автомобилната федерация

alexander_kovatchev_breslau_prize_bfasОф-роуд доайенът Александър Ковачев бе награден от Българската федерация по Автомобилен Спорт за най-добър организатор на състезание в България и цялостен принос към автомобилния спорт през 2014 година.

На церемонията на БФАС за първи път бе отличен най-добрият организатор на автомобилно състезание в България. С провеждането на Balkan Breslau Rallye 2014, привлякло на старта си над 100 състезателни машини от 17 държави и показало световен стандарт в мотоспорта, Александър Ковачев несъмнено заслужи отличието, връчено му от президента на федерацията Радослав Козлеков. Алекс получи и благодарност за цялостен принос към автомобилния спорт през годината, награда, която не бе присъждана от доста години у нас.

За Александър Ковачев и целия екип на Асоциация „Рали Бреслау” призът означава много и е знак за признателност към целогодишните усилия и огромен труд за организиране на най-големите и известни оф-дроуд ралита в Европа (Baja Deutschland, Breslau Poland и Balkan Breslau / Balkan Offroad). Подобно отличие мотивира и за още по-голяма отдаденост към бъдещи проекти.

Алекс, екипът на списание OFF-road.BG те поздравява за заслужената награда! С теб сме и занапред!

Comments are closed.