АВТО 4x4

Американската класика Leatherman от OFF-road.BG

leatherman_MUT_Outdoor_offroadshopСписание OFF-road.BG и Offroadshop.BG представят американските инструменти Leatherman. Продуктите на компанията от Портланд, САЩ вече над 30 години са истинскa аутдор класика. Инструментите Leatherman са изключително популярни по цял свят, включително и у нас, като се славят със своята здравина и мултифункционалност. Ето защо, списание OFF-road.BG с гордост обявява, че легендарната американска марка се присъединява към останалите качествени продукти, предлагани от търговското ни подразделение Offroadshop.BG.

leatherman_Skeletool_SX_offroadshopLeatherman се превръща в международен феномен със своите 25 милиона произведени бройки. Клещите са идеални за лов, риболов, туризъм, оф-роуд, планинарство, за домашния майстор и са ценен помощник в разрешаването на най-разнообразни ежедневни проблеми.

Много са причините, които носят на Leatherman голям успех като подръчно пособие за рибари, ловци, майстори, off-road маниаци и любители на живота сред природата. Преди всичко изключителното качество на изделието, което преди да влезе в магазина е подложено на пресоване, тестване и преминава през “инквизицията” на повече от 300 процеса на обработка, от които излиза със сертификат и абсолютната гаранция за 25 години живот. Когато е попитан за качеството и надеждността на произвежданите инструменти, създателят им Тим Ледърман простичко отговаря: „Моето име стои на всеки инструмент!“

leatherman_Sidekick_Jaws_offroadshopАктуалната гама инструменти Leatherman се състои от близо 30 компактни, средни и пълноразмерни мулти тулове, включващи в себе си разнообразни инструменти като нож, трионче, отвертки, клещи, отварачки и т.н. Разгледайте моделите в нашия онлайн магазин Offroadshop.BG (гамата се обновява постоянно).

Списание OFF-road.BG е оторизиран дилър на инструментите Leatherman. Актуална гама може да видите в нашия онлайн магазин Offroadshop.BG или в нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл .127 Б (бул. Тодор Александров, до кино Арена – Запад). За поръчки и информация тел. 02 926 7142. Безплатна доставка с Тип Топ Куриер за цяла България!

 

Comments are closed.