MOTO & ATV / България / Рали Новини

ATV X Cross Bulgaria 2013 ще се проведе този уикенд

atv_x_cross_bulgaria_2013На 31 август и 1 септември мотополигонът в с. Дълбок дол край Троян ще е домакин на ATV X Cross Bulgaria 2013. Надпреварата, с организатор клуб 4х4 Адвенчър начело с оф-роуд доайена Тодор Христов, ще събере на едно място най-добрите ни пилоти с четириколесни машини.

ATV X Cross Bulgaria 2013 ще се проведе съвместно с III кръг от Националния Автокрос Шампионат, което допълнително ще вдигне адреналина на публиката. В допълнение, ще се проведе и X Cross състезание за мотоциклети ендуро. Моторите, както и ATV-четириколките, ще са разделени на класове „експерт“ и „адвенчър“. Ще има и класове Junior и Mini Junior за най-малките пилоти от детската школа на Тодор Христов, като трасетата за тях са по-леки и кратки и ще имат възможност за изява пред многобройна публика.

В двата дни на ATV X Cross Bulgaria 2013 публиката ще бъде наситена със зрелища, преки двубои и емоции и ще наблюдава всичко на длан на отлично подготвения полигон.Организаторите са предвидили директни двубои между бъги, ATV и UTV след финалните серии. До този момент са записани над 25 участника с четириколки (ATV) и 13 бъгита, като към тях ще се включат и над 15 ендуро мотоциклета по тежките трасета на Троянския Балкан.

Comments are closed.