Ion Air Pro / МАГАЗИН

Бъдете на линия с iON Wi-Fi Podz за вашата камера Ion Air Pro

iON_air_pro_WiFi_PodzБлагодарение на аксесоара iON Wi-Fi Podz, предлаган от списание OFF-road.BG, вашата екстремна камера iON Air Pro ще може да се свърже с всеки смартфон и да предава картина в реално време чрез мрежата. Качете бързо вашето приключенско видео във Facebook или Youtube още от ски пистата!

С iON Wi-Fi Podz няма нужда да се свържете с компютър, за да качвате файловете си в интернет, ил ида ги изпратите на приятел. Предавайте своите постижения на живо, чрез връзка с вашия смартфон! Просто и лесно – монтирайте аксесоара за безжична връзка, на мястото на стандартния капак на вашата камера Ion Air Pro. Натиснете бутона за запис на камерата, след което натизнете и малкото копче на Podz модула докато видите мигаща синя светлина. Вече сте на линия, готови за подвизи!
Цена – 99 лв.

Купи от нашия онлайн магазин!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕР*!
iON Wi-Fi Podz, както и HD камерата Ion Air Pro Plus могат да бъдат закупени от редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 0896 833 822, magazine@offroadbg.net

*Безплатната доставка се извършва с Тип Топ Куриер и важи за населени места, в които има офис на куриерската фирма. Може да заявите и доставка с друга избрана от вас фирма, но тогава доставката ще е за ваша сметка.
Посочените цени са с ДДС.

Comments are closed.